Нещодавно співачка Каріни Ярмоленко презентувала подвійний реліз, до котрого увійшли одразу дві пісні під назвою «Тиша» і “Відчувати”.

Співачка хотіла передати слухачам, як важливо дослухатися до себе, йти до своїх цілей та бажань. “Відчувати” – пісня про подолання внутрішніх й зовнішніх перешкод, бо на сьогоднішній день дуже важко сфокусуватись на тому, що дійсно важливо саме для тебе. Для цього потрібно зрозуміти, що саме є твоїм справжнім бажанням і зібратися силами для подальшого шляху, який кожен має самостійно пройти.
Щодо інді-пісні “Тиша”, то вона про щирість почуттів від нерозділеної закоханості, котру пережила співачка в юному віці. До слова, це найперша з пісень, котру авторка написала, але зважилась презентувати тільки з часом. За основу артистка взяла власний вірш, котрий був написаний ще в старшій школі, доповнивши його фортепіанною авторською музикою і легким аранжуванням.
Співачка впевнена – ця композиція сподобається тим, хто полюбляє ліричні пісні та фортепіанну музику.
Karina Yarmolenkо почала свій шлях у музиці з написання пісень ще у старшій школі. Пізніше, вона грала в гурті на фортепіано та виконувала свої власні твори. Після перерви у музичній карʼєрі, співачка повернулася до музики та фортепіано, аби висловити все те, що накопичилося за час мовчання. “Я б хотіла, щоб люди, слухаючи мою музику, спостерігали за своїми відчуттями. Бо я вважаю, що саме це і є ключем до розуміння будь-якої творчості” — ділиться Каріна.