Спостерігаю за попами московського патріархату і думаю: це ж як не хочуть позбуватися вони свого «корита». Інакше й не назвати їхній спосіб оббирати людей. Хіба не правда, що батюшки московської церкви встановлюють розцінки і на поховання, і на хрестини, і на шлюб? Їх не цікавить, чи є в тебе кошти, чи нема – плати. А в якому страхові тримають вони всіх, хто приходить до їхнього храму: там не стій, не сідай, голову хусткою замотай, руку попові цілуй… І, як не дивно, чимало людей настільки звикли до такого ставлення, що готові з піною біля рота відстоювати цей розсадник московського іга.

Ось зараз чуємо, як московські попи ллють крокодилячі сльози, мовляв, вже від’єдналися від москви, нічого спільного не мають. Та це – обдурювання людей. Якщо нічого вас не зв’язує, то чому не відмовляєтеся від московського патріархату, від церкви, яка стільки років повзала на колінах і служила нашому найбільшому ворогу – московії. Так триватиме і далі. Якщо живете в Україні, вболіваєте за український народ, ненавидите зло, яке принесла росія, то доведіть свою свідому патріотичну позицію, переходьте до Православної Церкви України. А якщо впираєтеся, то треба говорити відверто: ви – вороги України!
Не розумію, чому влада церемониться з московськими попами? У період війни діють закони воєнного часу, і все, що може зашкодити, треба ліквідувати. Інакше це зло «точитиме» нас зсередини. Московські попи і далі вестимуть підривну діяльність, зомбуючи прихожан, насаджуючи переконання, що вони зазнають гонінь, що лише їхня церква має право на існування. Московські пута обплутують кожного, хто вірить таким словам.
Насправді московські попи вичікують, що ситуація переміниться, що вони знову почуватимуться вільготно, варто лише потерпіти трохи. Мені доводилося чути розмову одного батюшки, який казав, що нізащо не віддасть церкви московського патріархату. Бо, якщо не він, то його син, зять, які теж вивчилися на московських попів, прийдуть на це місце.
Живуть московські попи в Україні не гірше олігархів. То про яку відданість народу може йти мова? В них лише особисті інтереси на умі. Люди, не піддавайтеся зомбуванню московськими попами. Ставаймо нарешті українцями, які мають свою гідність, честь, свій розум і які проти московського рабства для своїх дітей.