В обласному художньому музеї в рамках проекту «Перспектива» відбулася виставка молодих художників-графіків Маргарити Журунової та Богдана Локатира під назвою «Невидимий сад».

За словами директора музею Лариси Чернової, експозиція дає можливість познайомитися із сучасним баченням естампної графіки, яка має давню і цікаву історію. Це, дійсно, подія, бо не так багато в цьому елітному «полі» справжніх майстрів.
Представлені 45 естампів виконані у різних техніках гравюри: монотипія, офорт, лінорит, дереворит, сліпе тиснення, картонорит.
Маргарита і Богдан — студенти
V курсу  відділення книжкової і станкової графіки Української академії друкарства у Львові, учасники всеукраїнських виставок та мистецьких фестивалів. Маргарита — дипломант міжнародних конкурсів екслібриса, переможець фестивалю дизайну, захоплюється пейзажним живописом. Богдан — випускник коледжу декоративного та ужиткового мистецтва імені І. Труша. Крім графіки,  експериментує з художньою керамікою, живописом.
Художники  не лише представили розмаїття технік, які вивчають в академії, показали можливості естампу в передачі різної фактури, кольору. Це — глибоко образні, інтелектуальні роботи, які презентують творчий всесвіт, духовні пошуки, пошуки власного стилю талановитими початківцями. Твори ці — для вдумливого споглядання. На розкриття суті, образного наповнення працюють штрихи, крапки, рельєф без кольору, який щоразу по-різному відкриває  зображення і спонукає глядача до співтворчості.
 Назва «Невидимий сад» дуже ємко, влучно виявляє загальну філософську, екологічну тематику цілісної у своєму розмаїтті експозиції. Що є людина, її місце у  природі: землі, камінні, повітрі, деревах, квітах, серед звірів, птахів, комах... Медитація, іронія, поклоніння, зачарування неосягненними таємницями світотворення — у цих роботах. Виставка вдало стартувала у Вінниці. З не меншим інтересом сприйняли її  в нашому обласному центрі  і професійні художники-графіки, і учні Хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, які отримали корисний досвід. Побажали самореалізації молодим майстрам.