Незабутнє і хвилююче дійство подарували глядачам 29 дітей різного віку, які стали учасниками обласного конкурсу «Яскраві діти України».

Юні таланти Хмельниччини «розшукували» в усіх районах області і, пройшовши творчі випробування на місцях, вони засяяли на сцені театру ім. Старицького. Здається, захід нічим не поступався тим, які ми із захопленням споглядали   з телеекранів — «Голос. Діти», «Суперзірка», інші, адже долучилися до його підготовки, працюючи з конкурсантами, справжні професіонали — Рімма Шаповалова, музичний керівник та вокальний  тренер відомих телепроектів, Лариса Леванова, режисер Національної опери України, Євгенія Дубова, викладач вокалу на проекті «Голос. Діти» (1+1). А головне організаційне навантаження випало на долю відомого в області мецената Сергія Лабазюка та його благодійний фонд «Ми поруч». Триденне проживання  в обласному центрі, харчування, екскурсійна поїздка до древнього Меджибожа — все це стало можливим для обдарованих дітей, їхніх батьків, педагогів завдяки турботі народного депутата.    
Грандіозний фінал Хмельницького обласного конкурсу «Яскраві діти України» оцінювало професійне журі, у складі якого артисти, знані тренери, а саме: Тарас Петриненко – народний артист України, заслужений діяч мистецтв України, співак, поет, композитор; Юрій Рибчинський – український поет, драматург, сценарист, народний артист України; Руслан Квінта – український музичний продюсер, співак, композитор; Марина Одольська – українська співачка, заслужена артистка України, композитор та поетеса; Гусейн Абдуллаєв  — азербайджанський співак, актор музичного театру. Сергій Лабазюк — організатор дитячого конкурсу в Хмельницькій області «Яскраві діти України», народний депутат України.
П’ять годин тривав концерт, який подарував глядачам неймовірні враження.  А кращою вокалісткою стала чотирнадцятирічна  Вікторія Остапчук з Нетішина, яка виконала пісню англійською мовою.   Гість свята, народний депутат,   засновник громадської організації «Яскраві діти України» Ярослав Москаленко  вручив їй путівку на  конкурс всеукраїнського рівня, а  Сергій Лабазюк — синтезатор.
Окрім того, голова фонду «Ми поруч» Віолетта Лабазюк спеціальними  призами відзначила дев’ятирічних Юлію Каменюк з Волочиського району та  Анастасію Вержбицьку з Волочиська, а ще — десятирічну  Евеліну Бойчук з Хмельницького району і  подарувала їм планшети.  Дванадцятирічній Дарині Закерничній з Волочиська вручили путівку на  конкурс талантів в Баку, що в Азербайджані. Крім того,  від фонду «Ми поруч» усім дітям були вручені заохочувальні подарунки — солодкі набори та навушники. Заохочувальні призи були  й від Хмельницької обласної адміністрації, і Олександр Корнійчук, голова облдержадміністрації,  вручив трьом конкурсантам спецпризи.
Ще один партнер конкурсу — Група компаній «VITAGRO» і її генеральний директор Петро Лабазюк  спеціальним призом нагородив  чотирнадцятирічну Ангеліну Шимкову з Городоцького району.
«Конкурс «Яскраві діти України» допоможе не лише виявити обдарованих дітей, але й розкрити їхні таланти і вміння, дати шанс розквітнути і засяяти на всю Україну. Впевнений, що переможець саме з нашої рідної Хмельниччини заспіває на міжнародному конкурсі в італійському Сан-Ремо», — сказав Сергій Лабазюк.