Організатори свята обіцяють 28 жовтня чимало забав, наповнених українською осінньою містикою.

Спеціальні гості "Гарбузової ночі 2017" - майстри таємничих ремесел та мистецтв. Темряву осінніх сутінок наповнять вогнем: Миколина гончарня; Кузня Бороди; Театр вогню та світла zLights.

Дійство розпочнеться з 14:00 - майстер-класами і конкурсами для дітей, чекає малечу і аквагрим, гарбузові святкові та містичні композиції, гарбузові витинанки, перегони мумій і багато іншого.

О 16:00 - Археологічні розкопки Дракона Меджибізької фортеці - легендарний майстер-клас з археології для маленьких, старших та їх батьків.

Потому - гарбузове спортивне багатоборство: перегони, пауерліфтінг, дартс.

Для дітей та дорослих працюватиме CANDY-BAR, різноманітні гарбузові та звичайні смаколики та напої.

З 18:00 - вечірня програма:

- бардівські пісні та етнічна музика;

- ексклюзивні екскурсії та експозиції: до підземель Меджибізької фортеці, таємничі експонати, захід сонця за Меджибожем з висоти польоту;

- "Двоє з Меджибізької фортеці" - вистава за мотивами реальної і таємничої археологічної знахідки: імпреза, яку при особливих нагодах грають актори мистецької молодіжної студії ХКТЕІ;

- конкурси, вікторини, частування.

Організатори свята запрошують і власників найбільших гарбузів-важковаговиків. Вони візьмуть участь у змаганні між собою за титул "ГАРБУЗІЛЛА-2017"!

Фінішує свято о 22:00 - запальним фаєр-шоу від театру вогню та світла zLights з загальним флеш-мобом учасників та гостей у фіналі.