У Хмельницькому завершився шостий мистецький традиційний фестиваль АРТ-колаж, що проходив у обласному художньому музеї. Учасники його провели три незабутні дні, насичені оригінальними й цікавими заходами. Особливим гостем фестивалю став художник та письменник вірменського походження, який проживає у Києві, Борис Єгіазарян.

Перший фестивальний день розпочався із його майстер-класу: присутні разом із художником створювали картину, по черзі наносили фарби на полотно. Креативна ідея — саме так розпочати захід, належить директору музею Ользі Долінській. «Такий майстер-клас, як сьогодні, я ніколи не проводив, — зізнався митець. — Потім це полотно спробую завершити в своїй майстерні, створивши, в результаті, щось нове».
Другий день АРТ-колажу був не менш насиченим, адже відбулося відкриття персональної виставки Бориса Єгіазаряна, знаного художника-графіка та колажиста, «Присвята». Його роботи — синтез традицій вірменської культури, класичного слов’янського мистецтва й модернізму. Живописець входить до 20 кращих художників України (за версією Асоціації галерей України).
У третій, завершальний, день фестивалю митець ознайомив з іще однією творчою гранню — своїм письменницьким талантом. Він презентував книгу віршів та оповідань «Сорок джерел».
Загалом програма фестивалю була дуже насиченою: на гостей чекали  майстер-класи з гончарства, виготовлення ляльки-мотанки, а також додавав драйву джазовий оркестр...
Тож, до зустрічі, АРТ-колаж 2019!