У Нетішині юні вокалісти мають жорстку конкуренцію, бо ж при Палаці культури діють зразкова вокально-естрадна студія «Срібні нотки», народний аматорський ансамбль-студія сучасної естрадної пісні «Синевір», зразковий фольклорний ансамбль «Роксолана», зразкова вокальна студія «Камелія». На базі позашкільного закладу Будинку дитячої творчості — вокальний ансамбль «Вернісаж» і народний театр пісні «Криниченька». Крім того, міська школа мистецтв готує молодих співаків на народно-хоровому відділенні. Отож з юного віку талановиті виконавці заявляють про себе на різноманітних конкурсах, зокрема й таких, як «Голос країни. Діти», «Україна має талант», «Я — артист», «Дитяче євробачення» тощо.
У передноворічні дні особливе випробування випало солістці вокальної студії «Камелія» Надії Гусаровій.

Дівчина взяла участь у звітному концерті з нагоди п’ятої річниці створення колективу, а 23 грудня виступила на столичній сцені у фестивалі-конкурсі «Різдвяні свята», де отримала диплом першого ступеня. За три тижні перед цим юна вокалістка взяла участь у ІІ відкритому фестивалі-конкурсі мистецтв «Атом добра та любові». Понад 390 юних виконавців із Хмельниччини та Рівненщини демонстрували свої таланти. Голова журі, заступник директора Хмельницького науково-методичного центру культури і мистецтв, заслужений працівник культури України Олена Ільїнська відзначила високу організацію цього заходу і серед переможців у середній групі назвала Надію.
Оглядаючись на цьогорічні здобутки, Надія Гусарова зазначає, що все глибше починає розуміти сутність виконуваних пісень, їх природу. Вона розкутіше почувається на сцені, веде щирий діалог зі слухачем, відчуває природу музичного твору. Відтак на Всеукраїнському дитячо- юнацькому фестивалі-конкурсі «Зірковий політ», який відбувся в жовтні у Вінниці, відзначена за виконавську майстерність дипломом за I місце як солістка і за ІІІ місце у складі старшої групи студії. На конкурсі сучасної української пісні та співаної поезії «Гремислава» на Шумщині, у відкритому фестивалі-конкурсі творчої молоді «Срібне сяйво» теж гідно оцінено її спів. У Всеукраїнському конкурсі «Золоті таланти України», який проходив у м. Яремче, Надія виборола гран-прі. А на восьмому Всеукраїнському конкурсі-фестивалі «Українська естафета творчості», який проходив у місті Лева, стала абсолютним переможцем.
У попередні роки дівчина брала пісенні призи у Кітені (Болгарія), Івано-Франківську, Ужгороді, Хмельницькому, Луцьку, Києві... Другий рік поспіль вона отримує стипендію міського голови за успіхи в пісенній творчості. Готує її до «змагань» досвідчений керівник і засновник вокальної студії Каміла Пельванова-Геворкян.
Творчість супроводжує Надію змалечку. Вона — учасник і призер міських конкурсів читців, на відмінно закінчила Нетішинську міську художню школу за напрямом «Дизайн одягу», брала призові місця у конкурсі «Атомна енергетика і ми» в жанрі малюнка, у шкільному конкурсі «Нумо, дівчата» виборола звання віце-міс.