Уже 20 років зразковий театр-студія «Чарівна скринька» при  Хмельницькій дитячій школі мистецтв відкриває акторські таланти. Ото й  на ювілейному концерті сцена ледь помістила багатьох випускників, які ще раз приміряли на себе ті ролі, що найбільше запам’яталися й припали до душі… Одягнувши улюблені костюми, в яких вони колись стояли на цій сцені і зривали бурхливі овації, молоді актори разом із незмінним керівником театру-студії Анатолієм Григоровичем Тітовим запросили глядача до прекрасного театралізованого дійства. Мистецтво, воно ж таке своєрідне, проте надто багатовекторне, й кожна роль відшліфована по-своєму філігранно.

Кілька вікових груп акторів представили до уваги гдядачів і театралізований вінегрет (так називають у театральних колах різноманітні танці, міні-вистави тощо), і надзвичайно глибоку та емоційно насичену виставу за п’єсою О. Жанайдарова «Танці плюс».
Ясна річ, диригентом усього дійства виступав Анатолій Тітов, який вже шість років утілює в життя творчі проекти на сцені дитячої школи мистецтв. І в зразковий театр-студію «Чарівна скринька» вкладає усю свою душу, постійно відшуковуючи ті творчі грані в юних і зовсім маленьких акторів, що направду є лише невеличким ривком перед головною роллю, яку їм доведеться зіграти в своєму житті.
…Двадцять років тому при Хмельницькій школі мистецтв Вікторія Єзжалова та Микола Лукевич створили театр-студію «Чарівна скринька». І хоч театр дитячий, але все в ньому, як зазначив Анатолій Григорович, по-дорослому. Бо вихованці посилено вивчають акторську майстерність, сценічний рух, мову, основи хореографії, вокал тощо. Всі вистави, в яких грають діти, спонукають їх думати, аналізувати, фантазувати та формувати свою особисту позицію. І все це вабить їх і захоплює.
«У 2003 році тетру-студії присвоєне почесне звання – «зразковий». Мистецькими його здобутками є перемоги на обласних дитячих театральних фестивалях «Золота масочка» та «Подільська сцена». З того часу із «Чарівної скриньки» вийшло кілька поколінь вихованців. І відрадно, що деякі з них пов’язали своє життя з акторською професією, зокрема Олександр Фурман, Марина Ходак, Аліна Любань, Ольга Сас, Наталя Щука та багато інших», – розповів керівник театру-студії.
За керівництва Анатолія Тітова дещо змінився репертуар театру, на сцені побільшало п’єс на гострі соціальні теми, які розкриваються у виставах Ірини Бачук «Анестезія», «Летючий черевик», «Громадяни, негайна евакуація» тощо. Досить знаковою була вистава під назвою «Не забудь», присвячена Героям Небесної Сотні.
Багато теплих слів на адресу ювілярів прозвучало від їхніх друзів, керівників міста, адміністрації школи мистецтв і відданих глядачів.