Копія Томосу відтепер є у Національній академії Держприкордонслужби України імені Богдана Хмельницького. Зберігатиметься вона у каплиці Архистратига Божого Михаїла та всіх Небесних воїнств. Цей архіважливий для українців документ минулої п’ятниці урочисто вручив митрополит Хмельницький і Кам’янець-Подільський Антоній.

Курсанти й офіцери з гордістю сприйняли знакову для закладу подію, адже, переконані, цей архіважливий документ істотно зміцнює дух українства,  примножує патріотизм, вкотре доводить: націю не зламати. Тож біля каплички було велелюдно. За участі духовенства, керівництва та усього персоналу навчального закладу відбулося спільне урочисте богослужіння. Антоній зачитав уривок із Томосу.  
«Сьогодні відбулася надзвичайно тепла та важлива подія для всіх військовослужбовців і працівників Національної академії Держприкордонслужби України. Я щиро вдячний духовенству України за увагу до Національної академії, просвітницько-духовне слово, яке звучить до персоналу закладу, а також за підтримку та спрямованість. Без віри ми не можемо думати про наше майбутнє, ми не можемо рухатися вперед та розбудовувати нашу країну», – зазначив ректор академії генерал-майор Олег Шинкарук.