Надрукувати
Категорія: Культура
Перегляди: 640

Українська кіностудія FILM.UA анонсувала виробництво фільму “Зілля” за мотивами твору Ольги Кобилянської “У неділю рано зілля копала”. На своєму ютуб-каналі компанія розмістила відповідний відеоролик. 

У відео увійшли фрагменти кліпу гурту ТНМК на пісню “Янголи”. Їх поклали на пісню “Ой, не ходи, Грицю, та на вечорниці” у виконанні співачки Віри Кекелії. У такий спосіб творці фільму хотіли передати глядачам настрій та атмосферу майбутньої стрічки.
Жанр “Зілля” – містичний етно-трилер. Сюжет розгортатиметься у ХІХ столітті, але персонажі, їхні характери та проблеми є осучасненими. Історія розвиватиметься навколо шістьох персонажів, яких так чи інакше торкається любовний трикутник. Із розвитком подій глядач дізнається жахливі таємниці їхнього минулого.
“Дія у теперішньому часі переривається містичними флешбеками, які стосуються заборонених любовних зв’язків. Тож основне питання – хто з коханців виживе і чия життєва філософія переможе”, – йдеться в описі сюжету.
Режисером стрічки став Влад Климчук. Йому допомагатимуть продюсерки Ірина Костюк та Анна Єлісєєва. Сценарій до фільму напише сценаристка Наталя Ворожбит, відома за роботами у стрічках “Кіборги” та “Дике поле”.
Зйомки фільму мають розпочатися у Києві та Карпатах у 2020 році.
Нагадаємо, 10 жовтня в український прокат вийде фільм Ахтема Сеітаблаєва “Захар Беркут” за однойменним твором Івана Франка.