Надрукувати
Категорія: Культура
Перегляди: 582

Міжнародний кінофестиваль «БРУКІВКА» вже втретє відбудеться у місті Кам’янці-Подільському 11-15 вересня. Захід об’єднає представників сучасного кіномистецтва з шести континентів й презентуватиме кінострічки з Північної та Південної Америки, Європи, Азії, Австралії, Африки.

«БРУКІВКА» — це незалежний некомерційний фестиваль сучасного українського та міжнародного кіно, який щороку проходить в Кам’янці-Подільському. У 2017 році захід стартував як локальний проект підтримки молодих кіномитців Поділля. За три роки він став одним із найбільших кінофестивалів Західної України.
Цьогоріч на фестиваль подано майже 800 фільмів із 70 країн світу, з яких понад 120 робіт молодих українських режисерів. Оцінюватимуть усі роботи кінокритики, режисери та продюсери із України та США. Призовий фонд  складає понад 50 тисяч гривень.
П’ятиденна програма «БРУКІВКИ» пропонує кінопокази, лекції та воркшопи, а також зустрічі з продюсерами, режисерами, акторами кіно. Серед атракцій фестивалю — перегляд фільмів просто неба у середньовічній Старій фортеці, світлове 3D шоу, виступи музичних гуртів та екскурсії. Також діятимуть локації для дітей та декілька фотозон.
З програмою заходу можна ознайомитися https://brukivkafest.com/