Саме таку назву має виставка надзвичайно красивих живописних полотен, яка проходить у приміщенні Хмельницької міської ради. Відомий подільський художник, філософ, мистецтвознавець, поет, член Національної спілки художників України — Едвард Міляр разом із своїм гуртом мисткинь — Катериною Бішарєвою, Світланою Мельничук, Юлією Романовою, Мар’яною Собків та Наталею Тимченко — презентували спільну виставку, як певний підсумок творчої діяльності.

Художник, втіливши свою мрію — навчати молодь професійному живопису, зумів передати підопічним безцінний досвід: професійно мислити, послідовно вести роботу, використовуючи метод порівняння. Картини, які створюються в творчій майстерні його ученицями, виконані в стилях ХІХ-ХХ століть. Едвард Рафаїлович ознайомив їх також із важливими мистецькими течіями — постімпресіонізмом, фовізмом, українським декоративізмом, бойчукізмом, кубізмом, експресіонізмом, сюрреалізмом та іншими.
Завданням викладача було навчати реалізовувати полістилізм і багатовимірність мистецтва, пластичність та гармонію на полотні. Крім професійних знань, митець вже більше десяти років навчає гурт на ґрунті вивченого реалізовувати себе: інтуїцією, розумом та аналізом. Загальною метою гурту художника є вивчення стилів, їхніх переваг та недоліків, створення свого власного стилю, гармонії.
Та невтомний Едвард Міляр, який за своє життя намагається якнайбільше знань передати сучасному поколінню молодих художників, продовжує розширювати горизонти творчої навчальної майстерні. Наразі він працює із групою молоді, яку готує до вступу в університети та художні академії України та Європи.
Едвард Рафаїлович понад усе мріє і прагне, щоб молоде покоління сьогодні мало доступ до високопрофесійної вищої художньої освіти, програма якої, на жаль, досить обмежена. Як зазначає митець, сучасні навчальні заклади не дають необхідних знань у багатогранній палітрі стилів та напрямків. Отож, як наслідок, митці не мислять широко та масштабно, а стають вузькопрофільними. Саме тому пан Едвард створив свою навчальну студію, щоб його учні могли оволодіти всіма, без винятку, напрямками живопису. Залишається лише взяти за приклад його діяльність і переглянути навчальні програми у вищих навчальних закладах. Принаймні художник так про це мріє...
Довідково: Едвард Міляр — уродженець селища Антоніни Хмельницької області. Навчався у Києві, Москві, Мінську та працював у Таджикистані. Має десять авторських галерей живопису, створених в Україні та США. Роки творчої праці вилилися в 40 персональних виставок, збірку поезії «Поезія і Поетика», котра перекладена трьома мовами.