Під такою назвою нещодавно в Ново- ушицькому будинку культури відбувся творчий вечір поета Анатолія Пасічника. Його творчий шлях триває немало-небагато – вже 35 років. За цей час написано силу-силенну віршів і прози на різну тематику, тож кожен читач знаходить у них щось своє, близьке душі. Своїми внутрішніми переживаннями, своєрідними одкровеннями пан Анатолій ділиться на сторінках поетичних добірок. Чимало віршів покладені на музику, тож є сподівання, що з-під його пера вийде ще багато творів, які стануть шлягерами.

Привітати ювіляра прийшли його друзі та однодумці, серед них Степан Тимчишак – заслужений артист України, який виконав пісню винуватця свята «Карпати», Микола Дорожко – поет та продюсер, Ірина Федоровська – співачка. Звісно ж, не оминули увагою ювіляра й новоушицькі співаки – Юрій Ящук, Андрій Просвітлюк, Леся Стасишина. Незабутні емоції для всіх присутніх подарував танцювальний ансамбль «Дежа вю».
Та найочікуванішим для гостей і досить хвилюючим для самого ювіляра було декламування власних віршів «Облітає цвіт калини», «Така як ти» та «Україна буде щаслива».
З роси й води Вам, шановний ювіляре! Творчих злетів і натхнення!