11 січня 2020 року три аматорські колективи Солобковецької громади, що на Ярмолинеччині, взяли участь у ХV Всеукраїнському фестивалі різдвяних піснеспівів, який  відбувся в Острозі   Рівненської області, у студентсько-викладацькому храмі преподобного Федора Острозького Національного університету «Острозька академія».

Це аматорські колективи Солобковецької дитячої музичної школи –  тріо викладачів «Лебідка» (керівник Веремчук Ірина), вокальна група викладачів «Барви Поділля» (керівник Розквас Альоша) та колектив Глушковецького сільського будинку культури «Любава». На славному заході привітно та із захватом зустріли наших учасників, бо їхній виступ направду полонив.
«Участь у цьому фестивалі — це передусім виховання у нашого молодого покоління духовних та патріотичних цінностей. Діти дуже люблять колядувати, адже цим ми прославляємо Бога і примножуємо наші традиції. Кожного року  розширюємо свій репертуар новими різдвяними піснеспівами. Колядки і щедрівки — це духовна скарбниця України», — розповідає учасниця колективу «Любава» Алла Тиж.