Теофіпольська літературно-поетична студія «Зорі над Полквою» зустрілася з поетесою подільського краю Людмилою Савчук.

У приміщенні Хмельницької обласної дитячої бібліотеки ім. Тараса Шевченка члени літературно-поетичної студії районного будинку «Зорі над Полквою» зустрілися з видатною поетесою подільського краю — Людмилою Савчук.
О сила слова, захопило подих
І ти собі вже не належиш знов,
Тебе немов на крилах в вись підносить
Ота проста віршована любов.
Такими словами ведуча творчої зустрічі Віра Пухніченко розпочала цей незабутній захід. Вона зупинилася на біографії Людмили Павлівни, розповіла про її вагомий творчий шлях та, як і годиться, надала слово винуватиці торжества, почесній гості, члену Національної спілки письменників України, лауреату міської премії ім. Б. Хмельницького, дипломату Всеукраїнського конкурсу «Коронація слова — 2010 року», неперевершеній поетесі дитячої тематики — Людмилі Савчук.
У своєму виступі почесна гостя щиро подякувала теофіпольчанам — шанувальникам її таланту — за запрошення та організацію зустрічі з нею, розповіла про цікаві епізоди зі свого життя та творчої діяльності. Всі із захопленням слухали її розповідь і червоною стрічкою в ній проходила одна з найважливіших тем, які хвилювали її все життя і про що вона так самовіддано писала — виховання підростаючого покоління, як читаємо в одному з її віршів: «Сію в розум дитячий слова». Всі свої чудові поезії вона присвячувала дітям.
Учасники літературно-поетичної студії «Зорі над Полквою» Галина Фесун (Новоставці); Андрій Рудюк (Теофіполь) Євгена Кренціглова (Новоставці); Валентина Романович (Теофіполь); Петро Демидюк (Олійники); Анатолій Стучинський (Кунча); Микола Гаврилюк (Новоставці); Віра Пухніченко (Теофіполь); Світлана Кислюк (Новоставці); Володимир Лукаревський (Теофіполь); Яна Романович (Теофіполь) із задоволенням читали вірші Людмили Савчук та кожен із них дарував їй свої власні поезії.
Працівники Хмельницької обласної дитячої бібліотеки ім. Тараса Шевченка надали фахову всесторонню допомогу в організації та проведенні нашої творчої зустрічі.
Людмила Савчук із власної бібліотеки подарували Теофіпольській дитячій бібліотеці велику кількість своїх дитячих збірок. У свою чергу члени літературної студії подарували їй свої збірки та альманах нашої літературної студії, куди ввійшли нові вірші. Щира вдячність підприємцю Віктору Криворуку за транспортні послуги та комфортну поїздку.
Зустріч залишила незабутні враження в серці кожного учасника.