Виконавчий комітет Хмельницької міської ради присудив міську премію імені Богдана Хмельницького в галузі літературної діяльності та популяризації української мови з врученням диплома, нагрудного знака та грошової винагороди знаному подільському письменнику, публіцисту, талановитому журналісту, лауреату літературної премії ім. Якова Гальчевського «За подвижництво у державотворенні» — Петру Петровичу Воробею за історичний роман «Гонитва».

Петро Петрович усе своє життя присвятив журналістиці – працював власним кореспондентом у таких виданнях як «Молодь України», «Робітнича газета» по трьох західних областях. Тривалий час працював заступником редактора в обласній газеті «Подільські вісті», де з-під його пера ви- йшло чимало публікацій на актуальні й злободенні теми.
Читаючи його романи, мимоволі занурюєшся у життя героїв — борців за свободу, за волю і незалежність, переживаєш усе те, що відчували вони. А як інакше, адже автор є сином і онуком вояків УПА.
Колектив «Подільських вістей» щиро вітає Петра Воробея зі знаковою подією і бажає наснаги та сил у його творчій діяльності.