Надрукувати
Категорія: Культура
Перегляди: 429

Для тих, хто планує подорожувати Україною два-три дні, порталом UA.IGotoWorld.com запущено спецпроект про туризм і відпочинок.

На 35 міст розроблене повноцінне керівництво: практичні поради від туристичних центрів, топ різноманітних пам’яток, екскурсійні та самостійні маршрути, рекомендації щодо ночівлі та харчування, корисні посилання тощо. Тобто, вся інформація необхідна для подорожі зібрана в одному місці.
На сайті наведено чимало цікавих фактів й про наш обласний центр. До прикладу, чому саме бажаючі можуть завітати на вихідні до Хмельницького: по-перше, це єдине місто в Україні з найбільшою кількістю унікальних ігрових скульптур з металобрухту, створених видатним  монументалістом, скульптором, живописцем та педагогом Миколою Мазуром; по-друге, тут приводиться понад 20 фестивалів, наймасштабніші з яких  «Respublika» та «Джаз Фест Поділля»; по-третє, у  Проскурові 10 жовтня 1900 року  народився Джек Лейбовіц, засновник видавництва «DC Сomics», у якому створили  Бетмена, Аквамена, Флеша, Джокера, Жінку-кішку та інших героїв коміксів. Крім того, на переконання розробників сайту, наш обласний центр є солодкою столицею України!