Надрукувати
Категорія: Культура
Перегляди: 544

Молодь Ярмолинецької громади на День Незалежності України долучилася до національної арт-події «МолодьinUA», втіленої в рамках програми «Мріємо та діємо», за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), та виконується IREX у партнерстві з «Будуємо Україну разом» (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Команда «Ярмолинці –  the best!», в яку входили учні з п’яти  загальноосвітніх навчальних закладів громади під керівництвом педагогів комунального закладу «Ярмолинецький Будинок дитячої та юнацької творчості» Тетяни Граб та Ірини Шуверткової, пройшла усі підготовчі етапи, тренування та одержала арт-бокс (полотно, фарби, конструкція для полотна).
«Лише одна команда з Хмельницької області отримала унікальну можливість показати власне бачення, чим пишаються українці та в якому напрямку потрібно діяти, щоб побудувати країну мрій, –  розповідає  Тетяна Граб. –   Три години, незважаючи на негоду, члени команди планували, творили, спілкувалися, щоб продемонструвати усім українцям, що молодь Ярмолинеччини має свою думку та може її озвучити. Тепер усі з нетерпінням чекають оголошення початку голосування, щоб поборотися за перемогу. А перемога –  то реалізація малюнку у вигляді муралу в своєму містечку. Мріємо та діємо!». До слова, цінними подарунками та подякою команду уже відзначило керівництво громади.