Надрукувати
Категорія: Культура
Перегляди: 757

Осінь – сезон дощів, домашнього затишку, гарячого чаю та лампової атмосфери. Ми частенько шукаємо, яке б кіно могло підтримати ваш настрій, чи трохи його змінити.

Якщо ви потрапили у течію осінньої хандри та хочете переоцінити життя, тоді чудовим та ненав’язливим фільмом для вас може стати «100 речей і нічого зайвого» (2018). Це комедія, яка висвітлює чи мало життєвих проблем сучасних людей. У ній є два головних герої, які вирішили відмовитися від усіх своїх речей, а кожного дня добирати одну і так протягом ста днів.

Коли хочеться романтики, то завжди на допомогу приходить «Красуня» (1990). Впевнена, що ви бачили її, можливо навіть не один раз, проте класика не змінна і завжди змушує посміхатися та вірити у казку. А якщо раптом не бачили, то дуже раджу створити собі найзатишніші умови та переглянути цю кінострічку.

Якщо ви раптом захотіли відчути себе детективом та стати свідком переплетення інтриг, то «Дістати ножі» (2019) - чудовий вибір для такого настрою. Вдало підібрані кольори фільму та декорації чудово передають атмосферу, а сюжет не дає розслабитися до кінця. І не зрозуміло кому справді можна довіряти. Мова іде про одного письменника детективів, у якого були доглядальниця та чимала сім’я. Письменник помер, проте хтось заявив до поліції та повідомив, що це не схоже на самогубство, а радше на вбивство. Цікаво, хто ж на таке міг піти, коли мотив є у кожного?

Коли вам раптом захотілося пригод, то рекомендую до перегляду «Джуманджі: Поклик джунглів» (2017). Легкий комедійний пригодницький фільм. Події розгортаються у джунглях, в які раптом потрапили головні герої через відеогру та намагаються повернутися додому. Дуже багато неочікуваних речей та насиченість випробувань з якими вправно справляються герої.

Проте деколи потрібно і поплакати, якщо ви шукаєте з цією метою фільм, то влучним буде – «Винні зірки» (2014). Важкий, драматичний, сповнений питаннями життя та смерті… Двоє підлітків хворих на рак зустрічаються та починають взаємодіяти, намагаючись якось додати вогню у своє непросте та коротке життя.