Надрукувати
Категорія: Культура
Перегляди: 590

Новорічні свята вже не за горами, проте у сучасному світі серед постійної буденності не завжди є бажання відзначати Новий рік. То як же відчути знову це наївне дитяче очікування свята?

Для початку треба викинути все зайве та створити затишок у своєму помешканні, аби вам було приємно повертатися додому та дихати там на повні груди. Створіть для себе суботник та дозвольте собі розібрати усі завали непотрібних речей. Звільняючи помешкання від мотлоху, ви позбуваєтеся неприємних та важких думок і створюєте простір у якому вам комфортно.

Аби вже під час прибирання ви насичувалися енергією свят та захвату, увімкніть новорічні мелодії на ваш смак, вони змусять вас посміхнутися та ваше прибирання враз стане динамічнішим.

Прикрасьте ваш будинок та ялинку. Не лінуйтеся, діставайте та розмотуйте усі гірлянди, які у вас є, ба навіть придбайте ще одну та відчуйте себе дизайнером святкових декорацій. Прикрашайте все доки не відчуєте, що ваше помешкання насичилося яскравими блискітками, сніжинками, дощиками та красунею ялинкою, яка наряджена шарами, цукерками, чи мандаринками, а може і всім разом.

Додайте свята до вашого гаджету. Встановіть новорічні шпалери на телефон, одягніть його в новорічний чохол, поставте святкову мелодію на дзвінок. Адже ми мало коли розстаємося з телефоном у постійній метушні життя. Дозвольте собі відчути, що свято вже близько, хоча б на секунду, кожний раз, коли розблоковуєте телефон.

Знайдіть вільний вечір та присвятіть його перегляду новорічних фільмів, закутавшись у теплий м’який плед, попиваючи насичений приправами глінтвейн та смакуючи різдвяними пряниками. Не забудьте запалити свічки та увімкнути гірлянди.

Подумайте які б подарунки ви хотіли презентувати своїм рідним та близьким. Що б змусило дорогих для вас людей радіти? Складіть список та пошукайте щось особливе для кожного. Завітайте до магазинів, які уже прикрашені до свят та віддайтеся новорічному шопінгу.

Ну і звичайно запакуйте подарунки. Лише уявіть: мотки різного новорічного паперу, різнобарвні стрічки, бантики і ви радісно загортаєте кожен подарунок окремо, милуючися новорічною ялинкою та прослуховуючи, до прикладу новорічний джаз, уявляючи посмішки отримувачів…

Потурбуйтеся про себе та подаруйте собі свято!