Сьогодні, 6 грудня, до Міжнародного дня волонтера вітали та вручали подяки найактивнішим учасникам волонтерського руху в області, повідомляє пресслужба Хмельницької обласної державної адміністрації.

Волонтери – це люди, які беруть активну участь у благодійності, спрямованій на підтримку людей, які цього потребують. Як до прикладу наші волонтери, що докладали чималих зусиль для підтримання воїнів, які мужньо бережуть нашу націю. Ще від 2014 року зусиллями волонтерів була зібрана та надана потужна матеріальна та моральна підтримка, яка продовжується до сьогодні.
Найактивніші представники волонтерського руху Хмельницької області приймали вітання та подяку від обласного керівництва: заступника голови облдержадміністрації Володимира Юр’єва та голови обласної ради Віолети Лабазюк.
"За рівнем волонтерського руху в країні у світі оцінюють, наскільки гуманним і цивілізованим є суспільство. Своєю щоденною працею ви доводите те, що ми гідні називатися цивілізованим суспільством, – зазначив Володимир Юр’єв, вітаючи присутніх у залі. – Дякую вам за ваш величезний внесок, за те, що достукуєтеся до серця кожного нужденного, даруючи йому надію на те, що добро існує. Бажаю вам, щоб усі добрі справи повернулися до вас сторицею! Здоров’я вам, усього найкращого і хай вас Бог береже!"