Надрукувати
Категорія: Культура
Перегляди: 401

На території Чемерівців у відділі поліції було відкрито дванадцяту філію музею становлення та функціонування правоохоронних органів, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

На заході були присутні пенсіонери МВС, які оцінили різноманітність виставкових експонатів та пообіцяли поповнити музей власними пам’ятними речами.

— Радий, що нарешті на моїй рідній Чемеровеччині тепер теж є музей. Для мене особисто — це особлива подія, адже в цьому підрозділі служив мій батько. Дякую усім, хто доклав зусиль для створення цього музею, — зазначив заступник начальника ГУНП в області Валентин Білянський.

За словами начальника Кам'янець-Подільського районного управління поліції Василя Шкіндюка, з відкриттям філії музею на Чемеровеччині, КРУП стало єдиним з трьох райуправлінь області, в якому кожен підпорядкований підрозділ має власний музей правоохоронної діяльності.

На заході були присутні заступник начальника ГУНП в області Валентин Білянський, начальник Кам'янець-Подільського районного управління поліції Василь Шкіндюк, консультант ГУНП в області Ігор Бухер, пенсіонери МВС та представники місцевої влади.