Надрукувати
Категорія: Культура
Перегляди: 529

Тривають новорічно-різдвяні свята, які несуть атмосферу чарівності, добра і милосердя. У ці дні маленькі хмельничани, школярі та вихованці дитячих садочків отримують подарунки до свят.

Додаткові подарунки отримують дітки пільгових категорій, які потребують особливої уваги та підтримки (діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, діти, які опинилися у важких життєвих обставинах, з багатодітних родин і сімей загиблих Героїв російсько-української війни, діти з інвалідністю). У продовження святкування Дня Святого Миколая сьогодні до міської ради запросили дітей учасників АТО/ООС.
Для близько півсотні дітей мужніх воїнів, які виконують найскладніші завдання на сході країни, відстоюючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, у сесійній залі організували цікаву святково-розважальну програму. Хлопчики і дівчатка за допомогою чарівної хімічної феї Лабораторії хімічних чудес навчалися складати формулу води та мали можливість стати учасниками яскравого вогняного шоу.
Після цікавого шоу, від якого отримали безліч приємних вражень і позитивних емоцій, діти відвідали ляльковий театр. Саме тут малеча зустрілася з улюбленим всіма дітьми Святим Миколаєм в його резиденції, розповідала йому про свої найпотаємніші бажання, а також отримувала солодощі до свята.
Дівчаток і хлопчиків розважали веселі казкові герої. Крім цього, дітки мали можливість переглянути лялькову виставу «Сніговички та сонечко».

Днями додаткові подарунки до свят - солодощі також отримали діти військовослужбовців усіх військових частин, що дислокуються у місті Хмельницькому. Загалом 2000 подарунків. Кошти виділено з бюджету Хмельницької міської територіальної громади.