Надрукувати
Категорія: Культура
Перегляди: 850

Ох і багато малечі разом із дорослими зібралося біля головної ялинки Хмельницького минулої неділі для святкування Різдва! Веселе та яскраве дійство під назвою «Коляда йде!» розгорнулося на головній сцені Різдвяного ярмарку неподалік кінотеатру імені Т. Г. Шевченка.

Колядка «Тиха ніч» на відкритті заходу у виконанні Хмельницького академічного муніципального  камерного хору зачарувала кожного. Також виступи дитячого хору «Проскурівські дзвіночки» та хору «Мазури» Хмельницької міської спілки поляків зірвали гучні оплески подолян.
А ведучі вечора – господар і господиня провели пізнавальний екскурс в різдвяні традиції деяких країн світу. Звісно ж, і без вертепу та милих овечок – своєрідних символів Різдва – не обійшлося. Тож усі охочі мали можливість зробити гарне фото з ними.
І хоч мороз нахабно пощипував за щічки дітвору, та справжній океан чудових вражень переповнював їх – оченята сяяли, а сміх лунав… А колядки в сучасній обробці гурту «Юрко та приятелі» на завершенні свята не дав замерзнути нікому.