Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 4048

Чергове спецпогашення нової поштової марки відбулося в обласній дирекції АТ «Укрпошта». Це перше видання марок серії «ВСЬО!», на яких позначатимуться значущі військові об’єкти російської федерації, котрі будуть знищені Збройними силами України протягом війни.

Присутній на заході начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій наголосив, що така подія відбувається на сороковий день після потоплення крейсера «Москва», і тому сподіваємося, що заявлений хід військово-історичних подій українські воїни збережуть і надалі. А коли буде погашено весь військово-морський флот рф, тоді агресор буде змушений зупинити війну та звільнити всю територію України, включаючи Крим, — сказав Сергій В’ячеславович.
Голова обласної ради Віолета Лабазюк, звертаючись до присутніх, наголосила: «Завдяки нашим воїнам, кожного дня ми стаємо на крок ближчі до Перемоги, і вже не один русскій корабель дістався вказаного напрямку в поштовій марці. Все буде Україна!»
В свою чергу керівник Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта» Микола Громов повідомив, що, враховуючи великий попит на марки попереднього випуску, цього разу поштою виготовлено п’ять мільйонів примірників «ВСЬО!».