Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 3657

18 червня 2022 року відбулася Церемонія нагородження переможців Міжнародного конкурсу проєктів екологічного спрямування «GENIUS Olympiad» 2022, що проходила у Нью-Йорку, США.

Як зазначають у Хмельницькій обласній військовій адміністрації, це чергова перемога світового рівня української збірної на світовій Олімпіаді юних геніїв. Цьогоріч  до складу команди увійшло 77 учасників, які гідно представили нашу країну. Вітчизняна збірна здобула одразу 51 нагороду і це не зважаючи на те, що проведення національного відбору, відбувалося в умовах війни, а підготовка та фіналізація проєктів здійснювалася дистанційно, з багатьма складнощами.

 Гран-прі, найвищу нагороду в креативному письмі, вперше в історії України отримала учениця з Херсонської області Поліна Козлова, а в командному заліку 5 золотих медалей, 8 срібних, 14 бронзових і 23 нагороди honors!

Серед переможців є учасники з Хмельниччини, срібні медалями нагороджено:

– Михайла ПОДОЛЯНА, здобувача освіти 10 класу Кам’янець-Подільського ліцею І-ІІІ ступенів у категорії «креативне письмо», номінація «Есе»;

– Марію СТОРОЖУК, здобувачку освіти 10 класу Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у «креативне письмо», номінація «Коротка розповідь».

Почесна відзнака «GENIUS Olympiad» також поїде у Нетішин Віталіні ВОЙТЮК, для здобувачки освіти 10 класу Нетішинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у категорії «Наука», номінація «Екологія та біорізноманіття».