Нещодавно члени добровольчого формування «Балу» поповнили лави 86 окремого батальйону територіальної оборони.

Захищати рідну країну від рашистської навали зі зброєю в руках вирішили члени добровольчого формування «Балу». Тож, опанувавши в Добровольчому формуванні  територіальної громади (ДФТГ) усі тонкощі військової справи, мужні чоловіки вирішили, що далі мають застосувати отримані знання та вміння на передовій.
Вісім членів формування вже вирушили на фронт, де мають приєднатися до 86 окремого батальйону територіальної оборони — одного з найдосвідченіших підрозділів Хмельниччини, воїни якого вже з перших місяців війни нищили окупанта та відвойовували нашу землю, а зараз разом з іншими підрозділами ЗСУ ведуть контрнаступ і допомагають звільняти від путінської наволочі міста та села на Харківському напрямку.
У цей знаковий день побажати хлопцям якнайшвидше повернутися додому із перемогою прийшли друзі, рідні та побратими. Звернувся до добровольців і начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.
«Сьогодні ви вирушаєте на підтримку до справжніх героїв — наших воїнів 86 батальйону тероборони.  Пройшли гарну школу і точно знаєте, як треба бити ворогів. Влаштуйте їм пекло, щоб аж земля під ногами горіла, щоб вони сповна заплатили за кожну зруйновану долю і за кожне відібране життя! — сказав Сергій В’ячеславович. — Велика подяка та доземний уклін вашим родинам за справжніх патріотів України.  Головне — бережіть себе і своїх побратимів і пам’ятайте, що ми чекаємо на вас вдома. Повертайтеся живими та здоровими, бо після перемоги в нас із вами тут буде дуже багато важливих справ, адже маємо відбудовати нашу державу. Разом переможемо!»
Поблагословив воїнів на цей нелегкий, але почесний шлях єпископ Хмельницький і Кам’янець-Подільський Павло. Разом з усіма присутніми владика помолився за наших бійців, за майбутню перемогу і мир на Українській землі, а ще вручив добровольцям ікону-оберіг.