Учні та вчителі закладів освіти Теофіпольської громади зібрали подарунки для українських захисників. Наразі святкові пакунки передано військовим, які знаходяться на Південнобузькому напрямку.

В акції «Таємний Миколай для Воїна» зяли участь учні та їхні батьки, викладачі та просто небайдужі жителі Теофіпольщини. Також до проєкту долучилась відома військовий медик та волонтерка з Хмельниччини Катерина Луцик разом із Теофіпольським осередком своєї організації «Захист волонтерів». Волонтери відвезли подарунки захисникам на передову до Миколаївщини, Херсонщини, Харківщини та у Запорізьку область.

Голова ради старшокласників Марія Лірук розповіла, як виникла ідея акції: «Ми обговорювали, що у школі можна провести купу заходів, щоб підтримати наших захисників. Це ярмарки, квести, буккросинг, перегляд фільмів. Місяць тому ми вирішили збирати подарунки на День Святого Миколая, адже ми дуже хотіли, щоб у тих, хто нас захищає було свято! Воїни боронять Україну і наші життя, а ми передаємо їм тепло наших сердець!».