На території військової частини А3013, яка дислокується поблизу села Грузевиця, з’явилася капличка. На освячення хреста запросили святих отців, а також меценатів, які посприяли у будівництві храмової споруди.

Командир, підполковник Микола Сандул під час урочистості розповів, що ідея побудувати невеличкий храм виникла в особового складу вже давно. «Наші військовослужбовці беруть безпосередню участь в антитерористичній операції на сході. Саме вони й висловили бажання мати місце, де можна було б помолитися, попросити у Господа за себе та своїх рідних, за мир в Україні, — каже підполковник. — Проте без підтримки меценатів нам не вдалося б швидкими темпами виконати задумане. Завдяки цим людям ми сьогодні присут-  ні на освяченні хреста, якого встановлять на куполі каплички Георгія Побідоносця. Я особисто дякую цим людям, які стали друзями нашої військової частини: Сергію Петровичу Лабазюку, Ігорю Вікторовичу Хитруку, Віктору Михайловичу Коліщаку, Володимиру Анатолійовичу і Валерію Анатолійовичу Цимбалюкам, сільським головам Грузевицької, Малашівецької, Осташківської та Лісогриновецької сільських рад, а також усім небайдужим».
За словами командира військової частини, на будівництво витратили майже  сто тисяч гривень. На часі — внутрішні роботи, для яких також потрібні чималі кошти. Микола Сандул сподівається, що урочисте відкриття каплички Георгія Побідо- носця вдасться провести   17 грудня під час відзначення 75 річниці з дня створення військової частини.