Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 7923

Традиційний  День передплатника  у Кам’янці-Подільському  місцеві  поштовики  провели  17 травня не за звичними лекалами.

Акція, приурочена агітації  передплачувати друковану пресу, тривала  весь  робочий день.  Святковий  настрій  любителям  періодичних видань забезпечив  жіночий вокальний колектив «Троянда». Під мелодії відомих  українських  пісень перед входом до Центру поштового зв’язку № 2  кам’янчани знайомилися  з  каталогами періодики на друге півріччя 2017 року,  отримували цікаву інформацію про газети і журнали  для  різних вікових категорій. Загалом місцеві поштовики планують у другому півріччі мати в своєму активі понад сорок тисяч передплатників.
Інструктори відділу передплати Ганна Байталюк, Наталія Томина та  інженер з маркетингу Любов Макара допомагали кам’янчанам  в оформленні квитанцій, знайомили з новинками. Відвідувачам  презентували  обласні та місцеві видання також журналісти і редактори.
Упродовж акції  передплачено понад  півсотні періодичних видань, серед них і газету «Подільські вісті». Приємно, що кожен з передплатників  став учасником безпрограшної лотереї та отримав пам’ятний сувенір.
Передплатна кампанія нині в розпалі. Тож поспішайте, шановні читачі  «Подільських вістей», до поштових  відділень!