Нещодавно в Україні відзначили День добровольця.

Тож із цієї нагоди мер Хмельницького Олександр Симчишин привітав усіх військових і висловив подяку за їхню відвагу і готовність жертовно захищати нашу країну. На урочистостях, як і годиться, вшанували загиблих на сході України Героїв, які віддали свої життя за нашу свободу. Адже, як наголосив міський голова: «Наше завдання зробити так, аби їхня жертва ніколи не була марною і Україна врешті відбулася. Бо велика Україна — це наша мрія і їхня мрія також».
 Отож Олександр Сергійович вручив двадцятьом добровольцям відзнаки «Воля і мужність», яка започаткована на Хмельниччині в 2017 році. Також дві сім’ї військових отримали сертифікати на грошове відшкодування вартості житла.
Ці компенсації одержали родини військових, які мають інвалідність третьої групи. Відрадно, що на сьогодні вже більше сотні сімей учасників бойових дій на сході нашої держави отримали квартири або грошові компенсації їхньої вартості.
«Доброволець — це людина доброї волі, яка через власні переконання, власну позицію відстоює незалежність України, за що ми їм вдячні. А це — участь у військових діях, захист держави та волонтерська допомога», — наголосив Олександр Симчишин.
Після урочистостей і привітань мер у невимушеній обстановці продовжив спілкування і обговорення важливих питань, які турбували добровольців.