Колибаївська ОТГ
У селі Смотрич за рахунок коштів субвенції на соціально-економічний розвиток завершується капітальний ремонт вулиці Кубачівська. Днями голова громади Михайло Желізник разом із народним депутатом України Володимиром Мельниченком, завдяки якому зазначені кошти й були спрямовані до місцевого бюджету, особисто пересвідчувалися, як ведуться роботи, в їх темпах та якості.

***
На території ОТГ відбуваються археологічні дослідження нашарування Трипільської культури. Фінансуються та проводяться вони польським інститутом археології та етнографії спільно з інститутом археології НАН України. Поки що, на першому етапі, фахівці займаються геофізичними дослідженнями, а вже наступним кроком будуть самі розкопки.
Крупецька ОТГ
Коштом сільської ради у громаді встановлено десять новеньких контейнерів для збору пластику. Аби принцип роздільного збирання відходів надалі міцно вкоренився серед місцевих жителів, тут планується поступово збільшувати кількість контейнерів для різних видів сміття по всій території ОТГ. Варто зауважити, що люди охоче та відповідально поставилися до такої ініціативи: відходи сортують, укладають угоди на вивіз іншого непотребу в зазначені дні.
Чемеровецька ОТГ
У Всесвітній день здоров’я, 7 квітня, студенти та викладачі Чемеровецького медичного коледжу організували в холі селищної ради акцію, в рамках якої всі охочі змогли безкоштовно визначити рівень цукру в крові та перевірити тиск. У числі інших, такою нагодою залюбки скористалися й селищний голова Олександр Собань та працівників апарату органу самоврядування.
Ганнопільська ОТГ
У рамках екологічної акції, оголошеної цьогоріч серед освітніх закладів громади, учні й педпрацівники проводять облаштування пришкільних територій, прибирають територію населених пунктів. Серед перших участь в екочеленджі взяли Великоскнитський та Киликиївський НВК. А довжківські школярі днями передали естафету прибирання Ганнопільському НВК. А головне, всі разом зрозуміли, як легко й просто додати барв у звичне повсякдення та насолоджуватися чистотою й затишком.
Гуменецька ОТГ
Нещодавно у Львові відбувся чемпіонат України з боротьби на поясах Алиш. У цих змаганнях взяли участь і шестеро спортсменів ДЮСШ «Лідер» Гуменецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» Антон Фаріон, Михайло Петренко, Артур Калініченко та учні Вербецької ЗОШ І-ІІ ступенів Аркадій Лаврентюк, Максим Зарецький, Вадим Боднарчук. Хлопців тренує Олександр Олександрович Петруньков.
Чемпіоном України у ваговій категорії 66 кг став Антон Фаріон. Срібну нагороду у ваговій категорії +80 кг здобув Аркадій Лаврентюк. Ще четверо спортсменів Гуменецької ОТГ посіли четверті місця. Нових вам перемог та здобутків.