Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 5015

З обласного збірного пункту до Збройних сил України відправлено 450 юнаків.

Однострої українського війська протягом останніх тижнів одягнули 273 юних подолян, ще 177 були направлені до підрозділів Національної гвардії України, двадцять двоє служитимуть у Державній спеціальній службі транспорту, а тридцять п’ять – у Державній прикордонній службі.
У ході цьогорічної весняно-літньої призовної кампанії загалом з області планується призвати 630 громадян віком від 18 до 27 років. «Комплектування військовослужбовцями строкової служби підрозділів ДПСУ та ДССТ завершено, – повідомив начальник обласного збірного пункту підполковник Олег Попович. – Продовжується активний відбір юнаків на службу до частин Національної гвардії. Тож призовна кампанія триває без зривів, і є всі підстави сподіватися, що до кінця липня вона буде успішно завершена».
Прес-служба Хмельницького обласного військового комісаріату повідомила, що безпосередньо перед відправкою з районних та міських військових комісаріатів на збірний пункт усіх без винятку призовників тестують методом ІФА на наявність захворювання COVID-19. Станом на сьогодні забезпечуються всі необхідні заходи для дотримання карантинних вимог.