Завдяки сервісу «Єдине вікно для міжнародної торгівлі», в особистому кабінеті представники бізнесу мають можливість онлайн здійснити перевірку митної декларації, отримати інформацію щодо класифікації товарів, рахунків для сплати митних платежів тощо.

Крім того, юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які здійснюють операції з товарами, мають можливість стати на облік, скориставшись ресурсом Єдиного державного інформаційного порталу «Єдине вікно для міжнародної торгівлі» за посиланням https://cabinet.customs.gov.ua Для цього в особистому кабінеті необхідно ввійти в розділ «Бізнес» за допомогою кваліфікованого електронного підпису підприємства. У розділі «Моя акредитація», через «Особистий кабінет» заповнити відповідні поля заяви. Для перевірки статусу та наявності особи у реєстрі потрібно перейти у розділ «Реєстри та публічна інформація», обравши розділ «Особи, які здійснюють операції з товарами». В результаті з’являється можливість сформувати запит до Реєстру осіб, які здійснюють операції з товарами за одним із трьох критеріїв пошуку: назва; обліковий номер; податковий номер/номер паспорту. Реєстр знаходиться за посиланням https://cabinet.customs.gov.ua/reestr_cli
Нагадуємо, що Порядок обліку осіб, які здійснюють операції з товарами, визначено наказом Міністерства фінансів України від 15.06.2015 року №552 «Про затвердження Порядку обліку осіб, які здійснюють операції з товарами».