Тільки-но керівник Хмельницької дирекції Укрпошти Микола Громов, заступниця директора з розвитку мережі Алла Рудик та менеджер Костянтин Чавелюк перерізали стрічку під час відкриття нового поштового відділення №11, як сюди поспішили перші відвідувачі. «Добрий знак», – каже завідувачка відділення Катерина Шундерюк.

Та, насамперед, мабуть, це ознака справжньої турботи про людей. Микола Громов пригадує те велике розчарування, коли вперше побачив поштове відділення у Лезневому. Воно містилося у маленькій сільській хатині, де не було зручностей, необхідних як для працівників, так і для відвідувачів.

 – Тоді й вирішив, що обов’язково переселимо відділення у нове приміщення, в комфортні умови. Я переконаний, що Укрпошта має змінюватися, вдосконалюватися і вийти на значно вищий рівень. Для цього докладаємо всіх зусиль, – додає Микола Володимирович.

Ці зусилля й справді стають зримими, бо ж лише у цьому році відкрито оновлені відділення в обласному центрі, в Кам’янці-Подільському. До речі, одразу після одинадцятого відділення на Вінницькому шосе готуються до відкриття ще одного – на проспекті Миру.

 – Хочемо, щоб Укрпошта нарощувала свій авторитет, була для наших клієнтів надійним другом. Суттєво розширюємо спектр послуг, стаємо ближчими до людей і, звичайно,  мотивуємо наших працівників, – наголошує Микола Громов.

Спостерігаємо, як своїм першим відвідувачам працівники відділення пропонують придбати листівки до Новорічних свят. Таке привітання рідних, близьких, кажуть, додасть позитивних емоцій. А для дітей вже готові листівки до Святого Миколая. Купуєш, заповнюєш, надсилаєш – і бажання обов’язково дійде до чарівника. Листоноша ж – Руслана Бугай агітує передплатити газети на наступний рік, вважає, що читати періодику – це складова нашої культури. Крім того, вона стала переможцем розіграшу для листонош, які проводила газета «Подільські у вісті» за результатом цьогорічної передплати. Жінка цікавиться, чи буде розіграш за підсумками передплати на у наступний рік? Обов’язково буде! І подарунки прийдуться  до душі. Тож усім листоношам треба використати цей чудовий шанс, який дають «Подільські вісті». – Сьогодні ми працюємо з особливим піднесенням і завдячуємо цим нашому керівництву, яке дбає про комфортні умови роботи, – ділиться на завершення Катерина Шундерюк. – Впевнена, що особливий настрій нас супроводжуватиме і надалі.