На Шепетівщині поліцейські швидко зловили крадія  

Як повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області, 27 січня до Шепетівського районного управління поліції надійшло звернення 53-річноі жительки селища міського типу Гриців про те, що хтось обікрав її будинок.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та поліцейські офіцери громади Сергій Слаба і Олександр Козачук. Там вони встановили, що будинок пограбували напередодні вночі, коли господині не було вдома. Невідомий проник до будинку, розбивши скло вхідних дверей, та викрав телевізор і велосипед, чим завдав збитків на 5 тисяч гривень. Хоч зловмисник потурбувався про рукавички, але не врахував досвід поліцейських офіцерів громади, які за лічені години вирахували крадія, ним виявився 23-річний житель сусіднього села. На щастя для потерпілої, він не встиг збути крадене, викрадені речі поліцейські вилучили з його будинку. 

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.