Надрукувати
Категорія: Новини
Перегляди: 4515

Поліцейські затримали двох молодих жінок, які збували серед наркозалежних канабіс і синтетичні наркотики.

Як повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області, оперативниками управління протидії наркозлочинності Департаменту боротьби з наркозлочинністю  Національної поліції спільно з колегами зі слідчого управління ГУНП та Хмельницького районного управління поліції, задокументували злочинну діяльність двох жительок Волочиська двадцяти та двадцяти семи років. Остання, до речі, раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за шахрайські дії. 

Поліцейськими встановлено, що вказані особи через телеграм-канали купували наркотики за оптовими цінами, а потім продавали наркозалежним окремими дозами безпосередньо «з рук в руки» але після попередньої оплати. 

Свою діяльність молодиці розгорнули як у Волочиську так і  Хмельницькому, а молодша за віком фігурантка організувала так званий наркопритон для вживання наркотиків своїми клієнтами за місцем свого проживання.

Поліцейські задокументували цілий ряд фактів продажу наркотиків зловмисницями, а на черговому збуті амфетаміну представниць прекрасної статі затримали.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисницям може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.