В Красилівському районі рятувальники надали допомогу у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якої машина злетіла в меліоративний канал.

Як повідомили у Красилівському районному секторі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області, 27 лютого о 14:20 на пункт зв’язку 14-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від бригади чергової швидкої медичної допомоги про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилася поблизу міста Красилів на автодорозі Красилів-Теофіполь.

 Водій автомобіля OPEL, 1988 року народження, не впорався з керуванням в результаті чого машина злетіла у кювет. Внаслідок ДТП автомобіль перекинувся на бік в меліоративний канал із водою, а в транспортному засобі знаходилась пасажирка, яка сама не змогла вибратись з понівеченої автівки. На місце ДТП негайно вирушили Красилівські рятувальники і вже там ДСНСівці провели роботи з деблокування пасажирки. Потерпілу транспортували  до карети швидкої, потім за допомогою тросу рятувальники відбуксирували автомобіль з каналу. Обставини та причини події встановлюють правоохоронці.