Недаремно працівників поштового зв’язку та представників ЗМІ називають однією командою. Бо й справді, від їх злагодженої роботи багато в чому залежить спільний результат.

Створюючи друкований продукт, ми, газетярі, сподіваємося, що він вчасно потрапить до передплатників. А кількість наших читачів – це робоче місце кожної листоноші. Якщо ж взяти до уваги, що представники однієї й другої професії особливо близькі до простого народу, до сільських жителів зокрема, то зрозуміло, що взаємопідтримка, взаємовиручка лягають в основу партнерських стосунків медійників і поштовиків. Тож нагода вручити Подяку від голови НСЖУ Сергія Томіленка керівнику Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта» Миколі Громову стала приводом для дружнього спілкування та обговорення багатьох інших питань. Подяку вручив Миколі Громову голова Хмельницької обласної організації НСЖУ Петро Лічман (на фото). Він зазначив, що журналісти високо цінують внесок працівників поштового зв’язку в забезпечення інформаційних послуг для населення, підтримку українських друкованих ЗМІ, і висловив сподівання на подальший розвиток співпраці.
Під час щирого спілкування Микола Громов розповів про новації в поштовій сфері: на всій території області розпочинають роботу пересувні поштові відділення. Вже найближчим часом оцінити їхню роботу зможуть жителі більшості громад області. А ми, журналісти «Подільських вістей», напишемо про це на сторінках видання.