Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 530

З перших днів повномасштабної російсько-української війни колектив Кам’янець-Подільського товариства з обмеженою відповідальністю «Промтехнтранс», яке очолює заслужений автомобіліст України Віктор Антонюк, не лише показує зразки сумлінної праці на трудовому фронті, а й продовжує активно допомагати Збройним силам України. Так, для потреб військових автомобілісти передали кілька вантажівок, поділилися з ними пально-мастильними матеріалами, перераховано певну суму коштів.

Попри те, що нині підприємство через військові дії працює не на повну потужність, воно в повному обсязі робить внески у Пенсійний фонд, своєчасно сплачує державі всі податки та збори, без затримки видає заробітну плату працівникам, які нещодавно особисто зібрали понад 200 тисяч гривень і перерахували їх нашим захисникам.
А ще у кам’янецьких автомобілістів є заповітне бажання — знову побачити у мирному українському небі найбільший у світі літак «Мрія», який було знищено рашистами у перший день війни. Тож для його відновлення на ДП «Антонов» вони за ініціативи свого керівника, справжнього патріота України Віктора Антоновича Антонюка уже акумулювали майже 100 тисяч гривень. І палко вірять, що Україна обов’язково переможе у цій війні і їхня мрія обов’язково здійсниться. Й роблять все можливе, аби її якнайшвидше наблизити.