24 травня Кам’янець-Подільське АТ «Гіпсовик» відвідали колеги з Кишинева — представники АТ «СУПРАТЕН», що є однією з провідних фірм Молдови з виробництва будівельних матеріалів. На кам’янецьке підприємство особисто завітали генеральний директор АТ «СУПРАТЕН» Микола Триколіч і голова наглядової ради товариства Анатолій Пазгалов.

У рамках візиту відбулася робоча зустріч начальника Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації Олександра Анур’єва  з керівництвом АТ «СУПРАТЕН» і головою правління АТ «Гіпсовик» Володимиром Постовим.
Під час спілкування йшлося про подальше поглиблення співробітництва двох підприємств, яке, до речі, триває вже впродовж 20 років, та збільшення інвестицій в розвиток товариства «Гіпсовик».  Незважаючи на те, що на території України триває війна, керівництво АТ «СУПРАТЕН» зацікавлене в подальшій співпраці з кам’янецьким підприємством. Тож сторони обговорили питання підтримки цих процесів з боку місцевих органів державної влади.
Враховуючи сьогоднішню військово-політичну ситуацію в Україні, представники Молдови запевнили українських колег у тому, що їхня країна знаходиться на боці нашого народу у цьому збройному конфлікті й засуджує російську збройну агресію щодо мирної сусідньої держави.