Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 289

щодо розгляду поточного стану та короткострокових прогнозів роботи підприємств Хмельницької громади.

У рамках проведення виїзних нарад щодо розгляду поточного стану та короткострокових прогнозів роботи підприємств громади відвідали хмельницьке ТОВ «Нейл».
    «Вже традиційно, щотижня, відвідуємо підприємства нашої громади, аби спілкуватися з бізнесом, чути їх проблеми та досягнення. Попри непросту економічну ситуацію, одне з хмельницьких підприємств працює в 3 зміни і планує розвиватися. Активно експортує власну продукцію. За час війни не скоротило жодного працівника. Зараз надзвичайно важливим для міста і держави є сплата податків та комунальних послуг. Дякую усім підприємцям і підприємствам, які продовжують це робити», - зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук.
Генеральний директор підприємства Віктор Соколюк поділився досягненнями, ознайомив з проблематикою та особливостями діяльності підприємства в умовах воєнного часу.
ТОВ «Нейл» виготовляє широкий асортимент цвяхів.
Крім традиційних будівельних, столярних та покрівельних, підприємство виготовляє спеціальні види цвяхів — в бобінах та розсипні, які використовуються у виробництві дерев’яної тари та піддонів.
Для виробників EUR–палет підприємство пропонує цвяхи, сертифіковані Асоціацією EPAL (Європейська Асоціація Виробників піддонів).
Підприємство експортує власну продукцію до таких країн Європейського Союзу, як Бельгія, Румунія, Чехія, Угорщина, Болгарія, Німеччина та інші.
Довідково:
Товариство з обмеженою відповідальністю «Нейл» засновано в 1994 році.
На даний час, величезний досвід роботи в поєднанні з сучасними технологіями дозволяє виготовляти широкий асортимент продукції:
    цвях будівельний;
    цвях столярний;
    цвях покрівельний;
    цвях покрівельний кільцевий;
    цвях нагвинтований;
    цвях кільцевий;
    цвях нагвинтований в бобіні;
    цвях кільцевий в бобіні;
    цвях зі скошеним різом в бобіні.