У рамках виїзних нарад заступник міського голови Микола Ваврищук разом з працівниками Управління економіки міської ради відвідали хмельницьке приватне підприємство «Рикун».

    «Відвідав підприємство «Рикун». Хоч і часто купую їхню продукцію, на виробництві вперше. Коли вживаєш м’ясні вироби, не замислюєшся над процесом виробництва, технологією і т.і. Але я переконався, що все зовсім непросто. Радію, що в нашій громаді є сучасні класні підприємства харчової промисловості, на яких дотримуються всі санітарні норми і виготовляється якісна сертифікована продукція. Робочі місця мають десятки хмельничан. Крім того, «Рикун», як і багато інших наших підприємств, чимало допоміг і продовжує допомагати ЗСУ. Дякую усім підприємствам і підприємцям, які сплачують податки!», - написав заступник міського голови Микола Ваврищук на власній сторінці у мережі Фейсбук.

23 роки тому родина Рикунів створила невеликий ковбасний цех у Хмельницькому. За період роботи маленький ковбасний цех виріс у велике м’ясопереробне підприємство, що випускає продукцію високої якості.
Гарант успіху підприємства, це щоденне піклування про якість, свіжість та широкий асортимент продукції.
Велика увага приділяється підтримці високого рівня гігієни на виробництві.
Цехи на підприємстві оснащені новітнім технологічним обладнанням.
Все обладнання сертифіковане та відповідає сучасним вимогам, виготовлена продукція проходить необхідний державний та виробничий контроль.
Якість — ось що стоїть для ПП «Рикун» на першому місці.
Продукція ТМ «Рикун» реалізується через найбільші торгові мережі супермаркетів та фірмову мережу компанії