Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 673

У рамках проведення виїзних нарад заступник міського голови Микола Ваврищук та представники управління економіки Хмельницької міської ради відвідали ПрАТ «Хмельницька маслосирбаза». 

«Продовжуємо традиційне щотижневе спілкування з бізнесом. Ознайомився з роботою «Хмельницької маслосирбази». За останні кілька років підприємство кардинально замінило своє обладнання на сучасне і автоматизоване.

Сьогодні «Хмельницька маслосирбаза» дає робочі місця сотням хмельничан. Сплачує чимало податків та підтримує ЗСУ матеріально. Мають великі плани розвитку, будівництва та вдосконалення, попри війну та непросту економічну ситуацію. Дякую усім платниками податків!», - зазначив Микола Ваврищук.

Вже 78 років ПрАТ «Хмельницька маслосирбаза» займається виробництвом твердих і плавлених сирів, сирних продуктів, продукції з незбираного молока, масла. До маслосирбази приєдналася власна новостворена ТМ «Зелений Хутір».

У 2014 році завод модернізував виробничі потужності. У зв'язку з цим проведена реконструкція цехів, встановлено нове обладнання.

Наразі завод вже кілька десятків років успішно працює на українському та зарубіжних ринках.

Уся продукція ПрАТ «Хмельницька маслосирбаза» відповідає стандартам ДСТУ та регулярно проходить перевірки чистоти та якості..