Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 353

Сьогодні 25 представників бізнесу отримають нові знання та знайомства, адже прийняли рішення взяти участь в навчальному курсі «Планування як фундамент результативного менеджера». Спікер заходу: Оксана Демченко — автор понад 10 навчальних програм в сфері емоційного лідерства, стратегічного планування, менеджменту, особистої бізнес-ефективності тощо. Пані Оксана приїхала з Києва, щоб поділитися досвідом та розповісти про особливості планування під час війни.

На початку навчання учасників від імені міського голови Олександра Симчишина привітав його заступник Микола Ваврищук.
    «Сьогодні мені приємно бути поруч з тими хто попри складні часи в державі розвивається і далі прагне розвиватися. І це важливо, адже економічний фронт теж потрібно тримати. Це перший такий захід після повномасштабного вторгнення, але співпраця міської ради та бізнесу є системною. Від імені міського голови дякую, що розвиваєтеся, працюєте, сплачуєте податки, підтримуєте українських захисників та тримаєте економічний фронт. Знаю наскільки серйозно хмельницький бізнес задіяний в допомозі військовим.
    Бізнес під час війни має виклики з якими ніхто раніше не стикався, навіть якщо взяти європейську практику. Як розвивати бізнес під час війни ніхто в жодній книзі цього не напише, адже жодна нація за останні десятки років цього не проходила, тому ми сьогодні самі вибудовуємо цей шлях, яким потім будемо ділитися з іншими. Сильний лідер, керівник – це те, що сьогодні потрібно хмельницькому бізнесу», - зазначив Микола Васильович.
Програма інтенсиву розрахована на керівників середньої та вищої ланки, яким потрібно відпрацювання практичних навичок з планування. Протягом дня учасники опанують фундаментальні засади, управління по цілям, планування роботи. Навчаться ставити довгострокові та короткострокові цілі, розбивати їх на завдання, вивчать технологію контролю виконання задач тощо.
Також отримають нові знайомства, спілкування, обмін досвідом.