Більше півсотні представників об’єднань співвласників багатоквартирних будинків зібралися на Загальноміський форум ОСББ. Такий захід є логічним продовженням активної та постійної співпраці Департаменту інфраструктури міста та ОСББ громади.

Учасники обговорили актуальні питання забезпечення життєдіяльності багатоквартирних будинків в умовах воєнного стану, підготовку до складного зимового періоду, ділилися досвідом.
На початку присутніх привітав заступник міського голови – директор Департаменту інфраструктури міста Василь Новачок.
Далі присутнім було презентовано громадську організацію «Спілка голів правлінь ОСББ Хмельницької міської територіальної громади». Засновники ГО розповіли про діяльність організації та форми співпраці.
Надзвичайно важливим та корисним було спілкування із начальником управління житлово-комунального господарства міста Чернігова Ярославом Куцем та президентом асоціації ОСББ «Запоріжжя» Максимом Рогальським, які доєдналися онлайн.
Ярослав Куц поділився досвідом Чернігова, який навесні знаходився під постійними обстрілами з боку російських військ, а Максим Рогальський розповів про досвід Запоріжжя – місто піддається частим атакам з боку агресора. Говорили про використання генераторів, буржуйок та організацію роботи ОСББ в таких складних умовах. Окремо зупинилися на підготовці до зимового періоду.
Загалом, захід, що відбувся, був корисним як для департаменту, так і головам ОСББ, адже спілкування у неформальній обстановці дало можливість визначити найбільш нагальні питання та знайти шляхи їх вирішення.