Триває кровопролитна війна з російським агресором. Лісівники краю не тільки допомагають нашій армії всім, чим можуть, а й наполегливо готуються до весняної лісокультурної кампанії, яка вже не за горами. Зараз вартові зелених шат проводять обстеження ділянок під залісення.

На Хмельниччині цьогоріч планують посадити ліси на площі 336 гектарів, тобто дати життя 1 мільйону 277 тисяч деревних рослин. Найбільше – в Ізяславській, Славутській та Шепетівській філіях державного підприємства «Ліси України». Садивного матеріалу різних порід дерев лісівники області мають вдосталь, адже потужно працює Хмельницький селекційно-насіннєвий комплекс із вирощування сіянців із закритою кореневою системою і в лісових розсадниках філій плекають сотні тисяч майбутніх дерев.
Особлива увага буде приділена виконанню програми Президента «Зелена країна», в рамках якої планується посадити нові ліси. Громади краю разом з лісівниками вишукують ділянки не придатні для ведення сільського господарства, щоб там цьогоріч і в найближчій перспективі закласти нові ліси.
Якщо бажаєте долучитися до благородної справи озеленення краю, звертайтеся до лісогосподарських філій за місцем свого проживання, щоб разом з фахівцями посадити ліси майбутнього.