26 травня заступник міського голови Микола Ваврищук і працівники Управління економіки міської ради відвідали ТОВ «Завод гідроарматури».

Під час останнього нападу росії на наше місто, підприємство зазнало значних руйнувань і пошкоджень. Але не зважаючи на це, робота не припиняється, а йде у звичайному темпі паралельно з відбудовою.
Понад 19 років ТОВ «Завод гідроарматури» здійснює виробництво арматури різних типів, а також випускає рукави високого тиску для гідравлічних систем, є одним із співзасновників Асоціації «Ліга машинобудівників і роботодавців України «Укрмашбуд»!
Уся продукція заводу, зокрема муфти гідравлічні для установок, що потребують високого обертового моменту, фітинги, гайки, РВТ тощо, мають низьку вартість, що забезпечується за рахунок чіткої організації виробництва та обладнання високої якості.
«Щотижня зустрічаємося з представниками бізнесу для обміну думками та інфомацією. Сьогодні, як ніколи, економічний фронт є надзвичайно важливим.
ТОВ «Завод гідроарматури» працює у нашому місті з 2004 року. Виготовляють муфти, фітинги, гайки та багато іншої продукції. На заводі впроваджено систему управління якістю ISO 9001. Забезпечують робочими місцями понад 100 хмельничан. Підприємство зазнало чималих руйнувань під час подій 2 тижні тому. Зараз - в процесі відновлення. Обговорили з керівником механізми фіксації збитків та компенсації.
Дякую усім підприємцям і підприємствам нашої громади за роботу і сплату податків у цей непростий час!» - зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук.