Державне підприємство «Шепетівський ремонтний завод», що входить до  Державного концерну «Укроборонпром», здійснює капітальний ремонт озброєння та військової техніки, виготовляє запасні частини, технологічне обладнання, спецінструменти та інше до більшості зразків ракетно-артилерійського озброєння.

За останні три роки в семи основних цехах заводу збільшився обсяг виробництва продукції для Міністерства оборони України та інших силових структур майже у чотири рази, створено три нові виробничі дільниці, вдвічі збільшено чисельність працюючих та створено 124 нових робочих місця.
З метою підвищення продуктивності праці та здешевлення вартості виробничих процесів керівництво заводу реалізовує стратегію впровадження енергоощадних технологій та переходу на сучасні бізнес-моделі управління.
За 75 років існування заводу тут склався міцний колектив висококваліфікованих, досвідчених працівників, які здатні на якісному рівні виконувати поставлені перед ними завдання.  Тобто — забезпечити капітальний ремонт будь-якого зі 126 зразків ракетно-артилерійського озброєння. Варто зазначити, що по 36 видах продукції підприємство є монополістом, а його  спеціалізовані виїзні бригади часто відновлюють озброєння та військову техніку безпосередньо у військових частинах.
Державне підприємство «Шепетівський ремонтний завод», яке очолює директор Олег Турінський, є одним із лідерів у своїй галузі.