Надрукувати
Категорія: Економіка
Перегляди: 919

Державне підприємство «Шепетівський ремонтний завод», що входить до  Державного концерну «Укроборонпром», здійснює капітальний ремонт озброєння та військової техніки, виготовляє запасні частини, технологічне обладнання, спецінструменти та інше до більшості зразків ракетно-артилерійського озброєння.

За останні три роки в семи основних цехах заводу збільшився обсяг виробництва продукції для Міністерства оборони України та інших силових структур майже у чотири рази, створено три нові виробничі дільниці, вдвічі збільшено чисельність працюючих та створено 124 нових робочих місця.
З метою підвищення продуктивності праці та здешевлення вартості виробничих процесів керівництво заводу реалізовує стратегію впровадження енергоощадних технологій та переходу на сучасні бізнес-моделі управління.
За 75 років існування заводу тут склався міцний колектив висококваліфікованих, досвідчених працівників, які здатні на якісному рівні виконувати поставлені перед ними завдання.  Тобто — забезпечити капітальний ремонт будь-якого зі 126 зразків ракетно-артилерійського озброєння. Варто зазначити, що по 36 видах продукції підприємство є монополістом, а його  спеціалізовані виїзні бригади часто відновлюють озброєння та військову техніку безпосередньо у військових частинах.
Державне підприємство «Шепетівський ремонтний завод», яке очолює директор Олег Турінський, є одним із лідерів у своїй галузі.